×
×

نشست هم‌افزایی بنیاد آلاء و رادیو معارف
آغاز مسیری نو در تولید برنامه‌های معنوی و اجتماعی در اصفهان

  • کد نوشته: 8743
  • 30 آبان 1403
  • 140 بازدید
  • ۰
  • در ادامه تعاملات بین بنیاد آلاء و رادیو معارف، نشست مشترکی میان مدیران ارشد دو مجموعه با هدف بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های فرهنگی و رسانه‌ای و ارزیابی تولید و پخش برنامه‌های معنوی و اجتماعی برگزار شد.

    آغاز مسیری نو در تولید برنامه‌های معنوی و اجتماعی در اصفهان
  • به گزارش روابط‌عمومی بنیاد آلاء، نخستین گام‌های همکاری میان این بنیاد و رادیو معارف در قالب نشست مشترکی میان مدیران ارشد دو مجموعه برداشته شد. در این نشست که با هدف بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های فرهنگی و رسانه‌ای برگزار شد، ظرفیت‌های بنیاد آلاء و مراکز تابعه و رادیو معارف برای تولید برنامه‌های معنوی و اجتماعی مورد ارزیابی قرار گرفت.

    در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین علی دیانی، مدیرعامل بنیاد خیریه راهبری آلاء، سعید علیخاصی، معاون راهبری بنیاد آلاء، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن صادق‌زاده، مدیر اجرایی آستان مقدس حضرت زینب علیهاالسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد شیری مدیر مرکز تولید محتوا و مرکز توسعه زیارت آلاء، حجت‌الاسلام والمسلمین امین حقیقت‌نژاد، مدیر مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله، دکتر محمد جهانگیری، مدیرعامل مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا)، دکتر مسعود کاویانی مدیر رادیو معارف و جمعی از مدیران کارگروه‌های برنامه‌سازی رادیو معارف حضور داشتند.

    در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین علی دیانی، مدیرعامل بنیاد خیریه راهبری آلاء، با تشریح جامع اهداف و فعالیت‌های بنیاد آلاء و مراکز تابعه، بر اهمیت تعامل سازنده میان این دو نهاد تأکید کردند.

    در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محسن صادق‌زاده، مدیر اجرایی آستان مقدس حضرت زینب علیهاالسلام، گزارشی از فعالیت‌های حرم مطهر و خدمات معنوی و فرهنگی این مرکز ارائه داد و گفت: با توجه به جلسات قبل و پخش اولین برنامه زنده از رادیو معارف در شب ولادت حضرت زینب علیهاالسلام از این آستان مقدس، پیشنهاد می‌شود کارگروهی برای پخش برنامه‌های بیشتر در قالب‌های مختلف ایجاد شود.

    دکتر محمد جهانگیری، مدیرعامل مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا)، به معرفی انواع خدمات حمایتی این مرکز برای بیماران مبتلا به سرطان و مراقبت‌های معنوی بر اساس اسناد علمی پرداخت و مطرح کرد: چالش‌های شناسایی شده برای بیماران و خانواده آنها از حیث مراقبتی و تسکینی می‌تواند سوژه‌هایی برای تولیدات رسانه‌ای باشد تا مخاطبان به آگاهی دینی برسند.

    وی افزود: خدمات مؤسسه مکسا به عنوان نخستین مرکز ارائه دهنده مراقبت‌های حمایتی و تسکینی، تاکنون برای بیش از ۴۰ هزار بیمار سرطانی در منزل بیمار توسط پزشک متخص و پرستار مجرب انجام شده است که گسترۀ این خدمات می‌تواند به اندازۀ چند بیمارستان در کشور را با صرف زمان و هزینه زیاد از سوی دولت و مردم مواجه کند.

    مدیرعامل مؤسسه مکسا، بر توانمندسازی بیماران و خانواده آنها تاکید و تصریح کرد: برنامه مراقبت‌های حمایتی تسکینی را با توجه به بستر علمی آن از سازمان جهانی بهداشت تهیه کرده و آن را بومی سازی کرده ایم.

    حجت‌الاسلام سجاد شیری، مدیر مرکز توسعه زیارت آلاء، به تبیین نقش این مرکز در توسعه فرهنگ زیارت و برنامه‌های انجام شده برای زائر‌اولی‌ها در سراسر کشور پرداخت و گفت: در این مرکز تلاش می‌کنیم زیارت آسان و ارزان را برای مردم، نهادها و مجموعه‌های مختلف در کشور با کمک خیرین فراهم کنیم.

    ایشان در ادامه با اشاره به اشتیاق فراوان مردم عراق برای در اختیار گذاشتن تمام امکانات خودشان جهت پذیرایی از زائرین حضرت امام حسین علیه‌السلام در طول سال تاکید و مطرح کرد: با همکاری برنامه مخاطب خاص شبکه سوم سیما، پویش حسینیه زادبوم، کاروانی از بیماران مبتلا به سرطان مؤسسه مکسا و از لحاظ روحی نیاز و اشتیاق به زیارت داشتند به عتبات عالیات اعزام شدند و این نقطه عطفی برای این مرکز بود.

    در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین امین حقیقت‌نژاد، مدیر مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله، هدف از تأسیس این مرکز را تربیت انسان مؤثر جریان‌ساز بیان کرد و گفت: این مرکز برای دانش‌آموزان سال چهارم ابتدایی تا دانشگاه برنامه تربیتی دارد و بحمدلله نتایج خوبی مثل کسب رتبه اول المپیاد دانش‌آموزی نانو برای یکی از متربیان این مرکز نشان‌دهندۀ عزم جزم مربیان برای تربیت نسل آینده‌ساز کشور است.

    دکتر مسعود کاویانی مدیر رادیو معارف، با اشاره به اینکه حضرت خدیجه سلام الله علیها اموال خویش را در زمانی در راه اسلام خرج کرد که کسی برای این أمر حاضر نبود درهمی هزینه کند، مطرح کرد: در این دنیای مادی، رسانه وظیفه دارد کار خیر را با تولیدات رسانه‌ای فرهنگ‌سازی کند و حقیقتاً رسانه به غیر از سرگرمی باید برای آموزش و ترویج پای کار بیاید و هادی أمت باشد.

    ایشان ضمن تقدیر از خیرین و مؤسسین بنیاد خیریه راهبری آلاء برای قدم نهادن در اموری که نشان می‌دهد افراد به دنبال نام و نشان نیستند بلکه به دنبال گسترش فرهنگ نیکوکاری هستند بیان کرد: برای معرفی الگوهای نهادی در رسانه مأموریت داریم و این امر را می‌توانیم با انواع تولیدات رسانه‌ای مثل مستندنگاری، تاریخ شفاهی، نمایشنامه، رادیونما، مناسبتی، گزارش، مجله رادیویی و ارتباط زنده با حرم مطهر حضرت زینب علیهالسلام، برنامه‌هایی تولید و پخش کنیم که کنش اجتماعی دینی اتفاق بیفتد.

    ایشان با برشمردن برنامه‌های مختلف رادیو معارف تصریح کردند: قطب معارفی بودن رادیو معارف می‌تواند راهگشای برنامه‌سازی برای سایر شبکه‌های صدا و سیما باشد و رسانه باید با تولیدات خود چنین الگوهایی را برای سایر خیرین معرفی کند.

    وی افزود: باید در رسانه کاری کنیم که فردی در روستایی دورافتاده نیز نسبت به رسانه دو احساس داشته باشد، یکی احساس تعلق و دیگری احساس افتخار.

    این نشست با هدف ایجاد هم‌افزایی برای تولید برنامه‌هایی که بتواند مأموریت‌های فرهنگی و اجتماعی هر دو مجموعه را در راستای تقویت آموزه‌های دینی و معنوی جامعه ارتقا دهد و بتواند به بستری مناسب برای ارائه الگوهای اسلامی و ترویج فرهنگ دینی در حوزه‌های اجتماعی و اخلاقی تبدیل شود، برگزار شد.

    گزارش تصویری این نشست را اینجا ببینید

     

    کلیپ تصویری این نشست را اینجا ببینید

    .

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *