به گزارش روابطعمومی بنیاد آلاء، مدیر شبکههای ماهوارهای کربلا جناب آقای جعفرعلیاف ادیب با حضور در ساختمان بنیاد آلاء در روز چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ در جریان فعالیتهای مختلف بنیاد آلاء و مراکز تابعه خصوصاً آستان مقدس حضرت زینب علیهالسلام قرار گرفتند.
مدیرعامل بنیاد آلاء ضمن تشریح طرح جامع آستان مقدس حضرت زینب علیهاالسلام یکی از راهکارهای انتقال تجربیات بدست آمده در حرم مطهر را پوشش رسانهای آن در تمام جوانب زیارتی فرهنگی اجتماعی عمرانی دانستند و افزودند: برای طرح عمرانی و توسعه حرم مطهر کمیته محتوایی تشکیل شده است تا متناسب با فضای زیارتی فرهنگی این آستان مقدس، آیات و احادیث انتخاب و به بهترین خط و طرح بر این بقعه مبارکه نقش بسته شود.
وی افزود: اقدامات زیارتی، عمرانی و خدمات اجتماعی حرم مطهر میتواند برای مأنوس شدن شیعیان دنیا با این حرم مطهر اثر بگذارد و همچنین موجب فرهنگسازی برای سایر بقاع متبرکه شود.
سعید علیخاصی معاون طرح و برنامه بنیاد آلاء در این جلسه ضمن اشاره به تأسیس این بنیاد در سال ۱۳۸۸ و شروع رسمی فعالیتهای نیکوکارانه و فرهنگی با دغدغه دینی و ترویج مکتب تشیع عنوان کردند: این بنیاد با نگاه به مأموریتهای خود مراکز مختلفی را تأسیس کرده یا تحت پوشش دارد و یکی از آنها آستان مقدس حضرت زینب خواهر امام رضا علیهماالسلام است.
معاون طرح و برنامه بنیاد آلاء به معرفی مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان (مکسا) پرداخته و بخش غفلت شده در بیماری سرطان «طب تسکینی» در این مؤسسه در کنار ۱۷ خدمت برای بیمار و خانوادهاش ارائه میشود.
علیخاصی در ادامه ضمن بیان فعالیتهای مرکز خیرماندگار در امر آموزش و پژوهش خیریهها، مدیران خیریهها و همچنین رتبهبندی مراکز خیریه و بهینهسازی امر خیر در کشور و پالایش خیریهها است.
ایشان افزود: مرکز طرحهای نیکوکاری بسترهای فعالیت و تسهیلگری اقدامات نیکوکارانه و خیرخوانه در چهار عرصۀ اطعام، اقلام مازاد، پوشاک و لوازمالتحریر را راهبری میکند.
وی عنوان کرد: مرکز توسعه زیارت آلاء در دو عرصۀ گسترش و مشارکت خیرین بیشتر در امر زیارت و ارزان سازی زیارت قدم برداشته است که متاسفانه در عرصۀ دوم کسی قدم برنداشته است و این عرصهها در این مرکز انجام میشود.
مدیر شبکههای ماهوارهای کربلا افزود: طبق نظرسنجیهای انجام شده شبکههای ماهوارهای کربلا در بین مردم عراق با اختلاف ۲۰ تا ۳۰ درصد بین شبکههای عراقی که حدود ۷۰ شبکه هستند، بالاتر از همه است و در کشورهای عربی منطقه، مردم این شبکه را به خوبی میشناسند و در رتبه دوم برای دیدن انتخاب کردهاند.
ایشان افزود: شبکههای ماهوارهای کربلا تنوع فعالیت دارد و شامل شبکه قرآن، شبکه مستند دینی و اجتماعی، شبکه سفیر با زبانهای عربی، انگلیسی و اردو میباشد که شبهای جمعه و مناسبتهای مختلف به پخش برنامه زنده و مستقیم میپردازد.
آقای جعفرعلیاف ادیب افزود: عتبه حسینی بیمارستانهایی به نام «وارث» دارد که در حوزۀ سرطان در شهرهای کربلا و بصره با دستگاههای پیشرفته به بیماران خدمت میکنند که خدمت به کودکان زیر ۱۵ سال کاملاً رایگان انجام میشود.
گفتنی است شبکههای ماهوارهای کربلا با هدف ترویج و گسترش اندیشه و فرهنگ شیعی نشأت گرفته از مکتب اهلبیت علیهمالسلام از سوی مدیریت آستان مقدس حضرت امام حسین و حضرت أباالفضل العباس علیهماالسلام تأمین مالی میشود.
دیدگاهتان را بنویسید