به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء و به نقل از روابط عمومی خیرماندگار، این کارگاه با تدریس دکتر مونا رحمانی و با استقبال مدیران و کارشناسان مؤسسات خیریه و سمنهای کشور اجرا شد.
مونا رحمانی در ابتدا نیاز را فاصله بین وضع موجود و آنچه که باید باشد، دانست و تفاوت بین نیاز احساس شده توسط فرد و یا جامعه با نیاز واقعی که در طی مطالعات کارشناسی به دست میآید را بیان کرد. وی در ادامه لازمه نیازسنجی را شناسایی نیاز به همراه اولویتبندی دانست.
رحمانی مصاحبه با افراد مطلع، مصاحبههای گروهی و جمعی، کنترل آمار و شاخصها و مرور متون و اطلاعات علمی را برخی از راههای شناسایی نیازها و یا مسائل و مشکلات مردم دانست. مدرس این کارگاه، تکنیکهای نیازسنجی در سازمانها را به دودسته اصلی توافق محور و مسئلهمحور تقسیمبندی کرد و در ادامه به بیان تکنیکهای زیر شاخه هر گروه پرداخت.
در پایان مونا رحمانی با شبیهسازی شرایط وقوع زلزله در یک روستای ۱۰۰ نفره، تکنیک ها و نیازسنجی و اولویت های شرایط احتمالی را به صورت کارگروهی با حاظران تمرین کرد.
کارگاههای آموزشی آکادمی خیر ایران هر هفته در قالب شنبههای آموزشی برنامهریزی و اجرا میشود. علاقهمندان میتوانند جهت اطلاع و ثبتنام به سایت رسمی آکادمی خیر ایران به نشانی ac.kheir.ir مراجعه نمایند و یا با شمارهتلفن۰۹۹۱۲۰۶۹۰۳۷ تماس حاصل فرمایند.
دیدگاهتان را بنویسید