به گزارش روابطعمومی بنیاد آلاء به نقل از روابطعمومی طرح مددکاری به اضافه شما، کارگاه آموزشی اهمیت همکاری والدین در تربیت نسل آینده با حضور پدران دانشآموزان دبستان زنده یاد حمیدرضا دخانی و شهید مهرداد سیچانی در منطقه ۱۴ اصفهان روز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد.
خانم محمدنژاد، روانشناس بالینی، به بررسی اهمیت تعامل پدران با فرزندان و تأثیر آن بر سلامت روان کودکان پرداخت و تأکید نمود: پدران باید فراتر از نقش نانآور خانواده به عنوان مربی و الگوی رفتاری نیز شناخته شوند، پدران باید در فرآیند تربیت فرزندان فعالانه شرکت کنند و از مواهب ارتباط نزدیک و عاطفی با آنان بهره ببرند.
وی افزود: ضعف در تعامل عاطفی پدران میتواند به بروز مشکلات روانی و رفتاری در فرزندان منجر شود ونیازهای عاطفی کودکان، از جمله محبت و احترام، تایید و تشویق،توجه، پذیرش بدون قید وشرط و… باید بهطور مداوم توسط والدین تأمین شود تا رشد شخصیت و سلامت روانی آنها تسهیل گردد.
همچنین این روانشناس بالینی خاطر نشان نمود: تعارضات و اختلافات میان پدر و مادر تاثیر عمیقی بر سلامت روان فرزندان دارند و عدم توجه و مدیریت صحیح آنها به این تعارضات موجب بروز مسائل و مشکلات متعدد خلقی و عاطفی جبران ناپذیری میشود.
خانم محمدنژاد تاکید نمود: «ارتباط صمیمی و مثبت با فرزندان میتواند به آنها کمک کند تا در آینده افرادی شاد و موفق باشند.»
یکی از اهداف این کارگاه آموزشی، آشنایی پدران با الزامات تربیت صحیح و تأثیر عمیق بر روان و شخصیت فرزندان است و به تلاشی مشترک برای ایجاد جامعهای با تربیت نسل سالم و شاد بپردازند.
در ادامه آقای امیری، مدیر دبستان با ابراز خوشحالی از حضور پدران گفت: وظیفه ما این است که به دانشآموزان خود نگاه کنیم و آنها را به عنوان آیندهسازان کشور بشناسیم وآموزش و پرورش فقط محدود به مباحث علمی نیست و ما باید به تربیت اخلاقی و اجتماعی آنها نیز توجه کنیم.
مدیر دبستان افزود: تحولات عظیمی میتواند با همکاری ما در این زمینه صورت گیرد و آیندهای روشن برای محله و کشور رقم بزنیم همچنین با توجه به مباحث مطرح شده امیدواریم بتوانیم در کنار هم گامهای مؤثری برداریم.
دیدگاهتان را بنویسید