به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء و به نقل از روابط عمومی خیرماندگار، در همین راستا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد استان بوشهر میزبان اولین رویداد از این طرح بودند.
این دوره آموزشی یکروزه که به همت آکادمی خیر ایران و همراهی استانداری بوشهر و برخی از سازمانهای این استان و با حضور جمع کثیری از مدیران، کارشناسان و فعالان مؤسسات خیریه و سمنهای این استان برگزار شد، شامل دو کارگاه آموزشی با موضوعات: “مباحث و قوانین مالیاتی ویژه مؤسسات خیریه و سمنها” (با تدریس مصطفی نظری) و “روشهای جذب و تأمین منابع مالی در مؤسسات خیریه و سمنها” (با تدریس دکتر رضا درمان) بود.
در نوبت صبح این رویداد مصطفی نظری به بررسی مباحث مرتبط با قوانین مالیاتی مانند: بررسی مفاهیم معافیتها، بررسی موضوعی ماده ۱۳۹ و تکالیف موضوع ماده ۱۶۹ پرداخت. وی با اشاره به این نکته که اصطلاح معافیت مالیاتی مؤسسات خیریه یک اشتباه رایج بین مدیران این مؤسسات است و ممکن است حتی به ضرر ایشان ختم شود، راه بهرهمندشدن از “ضریب صفر درصد” در محاسبه مالیات مؤسسات خیریه را بیان کرد.
در کارگاه بعدازظهر دکتر درمان با بیان اینکه بزرگترین سرمایه و داشته مؤسسات خیریه، سرمایه اجتماعی آنهاست، راه بهرهمندی از سرمایههای اجتماعی در جهت تأمین منابع مالی اشاره کرد. وی گزارشدادن صحیح و بهموقع، جمعسپاری، ارتباط مستقیم با حامیان، تکنیکهای بازاریابی و تنوع روشهای پرداخت را ابزارهایی دانست که استفاده مناسب از هر کدام به جذب و تأمین منابع مالی پایدار در این مؤسسات کمک میکند.
دیدگاهتان را بنویسید