×
×

طبخ و توزیع ۲۹۵۰۰ پرس افطاری ویژه نیازمندان در استان اصفهان

  • کد نوشته: 4898
  • 19 فروردین 1403
  • 58 بازدید
  • ۰
  • به همت گروه‌های نیکوکاری مردمی و مشارکت مرکز طرح های نیکوکاری آلاء ، به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام و شهادت حضرت علی علیه السلام، ۲۹۵۰۰ پرس غذا طبخ و بین نیازمندان مناطق محروم استان اصفهان توزیع شد.

    طبخ و توزیع ۲۹۵۰۰ پرس افطاری ویژه نیازمندان در استان اصفهان
  • به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء و به نقل از روابط عمومی«مطنا»، در راستای فعالیت های «شبکه مردمی سفره پدری» ذیل مرکز طرح های نیکوکاری آلاء، و باهدف گستراندن سفره اطعام نیازمندان با هم‌افزایی گروه‌های نیکوکاری، بالغ بر۲۹۵۰۰ پرس غذای نذری پخت و توزیع شد.

    در این اقدام خداپسندانه که به مناسبت‌های دهه دوم ماه مبارک رمضان و با مشارکت و همکاری گروهای مردمی و خیرین نیک اندیش در کنار مرکز طرح های نیکوکاری آلاء از جمله گروه نیکوکاری شهرستان های اصفهان، شهرضا، کاشان، قهدریجان، نطنز، لنجان و…  انجام گرفت،۲۴۰۰۰ پرس چلوکباب و ۵۵۰۰ پرس چلوخورشت طبخ و بین نیازمندان مناطق محروم استان اصفهان توزیع شد.

    «شبکه مردمی سفره پدری»  از سال ۹۹ تا به امروز به منظور ارتقای پایداری و اثربخشی منابع خیرین و شفافیت و عدالت توزیعی در شبکه و نیز تسهیل فرآیندهای تهیه و توزیع غذا، فعالیت کرده است.

    شناسایی گروه‌های نیکوکار و ظرفیت مردمی اطعام در مناطق محروم، انسجام و یکپارچگی خدمات گروه‌ها برای عمل در قالب شبکه اطعام، ایجاد زیرساخت نرم‌افزاری جهت افزایش سطح اعتماد مبتنی بر حفظ کرامت انسانی و زمینه‌سازی برای اطعام حکیمانه و بازطراحی الگوی اطعام نیازمندان در مقیاس ملی از جمله اهداف ترسیم شده توسط مرکز طرح های نیکوکاری آلاء است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *