به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء و به نقل از روابط عمومی خیرماندگار، حاضران این کارگاه در یک جلسه ۳ ساعته به بررسی فرایندهای رسیدن به رهبری نوآوری پرداختند.
بابایی در ابتدا به کلیات مباحث مطرح شده در جلسه اول کارگاه رهبری نوآوری اشاره کرد و نوآوری را حاصل نوعی ترکیب بدیع عناصر موجود در شبکه پیرامونی دانست و وظیفه یک رهبر نوآور را جهتدهی و قالب دهی به این ترکیب در جهت رسیدن به اهداف سازمان بیان کرد.
مدرس کارگاه رهبری نوآوری گستردگی شبکه بیرونی، عدم لزوم داشتن دانش مرتبط با موضوع و طولانیبودن فرایند ترکیب را سه اصل طلایی در پیشرفت و موفقیت نوآوری دانست. وی داشتن استراتژی نوآورانه را از اصول اولیه رسیدن به نوآوری در سازمان بیان کرد و افزود: استراتژی نوآورانه حاصل فرایندهای ونچرینگ است، ونچرینگ به معنای آن است که شرکت با گسترش عملیات در بازارهای موجود یا جدید، وارد کسبوکارهای جدید خواهند شد
بابایی در ادامه به بررسی نحوه رهبری نوآوری با بیان نمونههای موفق پرداخت و افزود: موضوع فقط فنی نیست و خلق یک گفتمان جدید جهت بازتعریف زندگی از اهمیت ویژهای برخوردار است. عملگرایی، گامهای کوچک و یادگیری حین عمل از سایر راههای رسیدن به رهبری نوآوری است. وی اهمیت اقناع، همراهی ذینفعان، اهرم کردن فعالیت توسط دوستان و همراهان را از دیگر راههای رسیدن به این هدف دانست.
اولین کارگاه دکترعلیبابایی با موضوع رهبری نوآوری در آذرماه سال جاری با حضور مدیران و کارشناسان مؤسسات خیریه برگزار شده بود که به دلیل گستردگی مباحث و اعلام نیاز حاضران، جلسه دوم کارگاه برنامهریزی و برگزار گردید.
دیدگاهتان را بنویسید