×
×

اینترنت اشیا، کاربردی در دنیا و مظلوم در ایران

  • کد نوشته: 2603
  • 12 شهریور 1402
  • 25 بازدید
  • ۰
  • بیست و سومین نشست از سلسله‌نشست‌های «یک چای، یک تجربه» دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ به میزبانی آکادمی خیر ایران در محل ستاد توان‌افزایی سمن‌ها و با حضور مدیرعامل انجمن ترویج اینترنت اشیا و علوم داده برگزار شد.

    اینترنت اشیا، کاربردی در دنیا و مظلوم در ایران
  • به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء و به نقل از روابط عمومی خیرماندگار؛ روزبه بابازاده حوزه نفوذ اینترنت اشیا را در سرتاسر زندگی افراد دانست و افزود: هر چیزی که به نحوی به اینترنت متصل می‌شود در دسته‌بندی این حوزه قرار می‌گیرد. حدود ۸ سال پیش با دغدغه ترویج هوشمندسازی، برطرف‌کردن مشکلات اجتماعی و فرهنگ‌سازی استفاده کاربردی وسایل انجمن ترویج اینترنت اشیا و علوم داده شروع به کارکرد و باتوجه‌به گستردگی موضوعات و حوزه‌های کاربردی این علم ما تا کنون موفق شده‌ایم نزدیک به بیست کمیته تخصصی راه‌اندازی کنیم از جمله کمیته‌های: تنهایی، کسب‌وکار، کشاورزی هوشمند، حمل‌ونقل، بیمه، اجتماعی و غیره.

    وی با اشاره به اینکه حلقه مرکزی انجمن فعالان و دغدغه‌مندان این عرصه بوده‌اند و هرکس به نحوی در جهت انتقال این علم به کشور فعال هستند گفت: هیچ‌کس ادعای اینکه متخصص در همه حوزه‌ها هست را نمی‌تواند داشته باشد؛ اما ما با افتخار در هر حوزه‌ای که نیاز به ورود داشته باشیم در کنار متخصصان و فعالان موفق آن حوزه قرار می‌گیریم و از آنان در جهت رفع چالش‌ها کمک می‌گیریم تا با همکاری هم در جهت نیل به اهداف دو طرف قدم برداریم.

    وی با اشاره به سطح‌بندی زمینه‌های کاری و فعالیت‌های اجتماعی انجمن و با اشاره به معضل نبود نیروی کار در برخی از مناطق اذعان داشت: از محبوب‌ترین لایه‌های فعالیتی ما که تمرکز ویژه ما و مسئولین ذی‌ربط را می‌طلبد هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی هستند که با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان مشکل نیروی کار ماهر و آموزش‌دیده را در آینده نزدیک حل کرد به همین خاطر در سال‌های اخیر و با تفاهم‌نامه‌هایی که با مدارس پایلوت داشته‌ایم طی یک برنامه ۹ماهه آموزشی توانسته‌ایم ضمن استعدادیابی در مدارس دانش‌آموزان را با مفهوم و کاربرد اینترنت اشیا آشنا کنیم و پس از این دور آموزشی افتخارات زیادی را کسب کردند ازجمله می‌توان به چاپ مقاله علمی دانش‌آموزان در مجله تخصصی پزشکی، راهیابی ۳ گروه دانش‌آموزی به جشنواره خوارزمی و ایجاد استارت‌آپ کسب‌وکار هوشمند با کمک دانش‌آموزان کلاس ۹ می‌توان اشاره کرد.

    مدیر انجمن اینترنت اشیا و علوم داده افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علم هوشمندسازی می‌توان بسیاری از چالش‌های اجتماعی را برطرف کرد که متأسفانه به دلیل عدم اجازهٔ رشد صدمات بسیار زیادی به فعالین این حوزه وارد شده است که متأسفانه زمینه‌ساز مهاجرت نزدیک به ۷۰ درصد از متخصصان این رشته شده است.

    سلسله‌نشست‌های «یک چای، یک تجربه» دوشنبه هر هفته با محوریت یکی از مؤسسات خیریه برجسته کشوری در محل ستاد مهارت‌افزایی سمن‌های شورای اسلامی شهر تهران برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع و ثبت‌نام به سایت رسمی آکادمی خیر ایران به نشانی ac.kheir.ir مراجعه نمایند و یا با شماره‌تلفن‌های ۸۶۰۹۶۳۰۴-۰۹۹۱۲۰۶۹۰۳۷ تماس حاصل فرمایند.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *