×
×

پخت و توزیع بالغ بر ۱۶۰۰ پرس غذای نذری بین نیازمندان شهرستان خور و بیابانک

  • کد نوشته: 3492
  • آبان 24, 1402
  • 0 بازدید
  • ۰
  • در راستای تکریم نیازمندان و انجام رسالت اجتماعی مرکز طرح‌های نیکوکاری آلاء، پخت و توزیع ۱۶۰۰ پرس غذای نذری بین نیازمندان شهرستان خور و بیابانک انجام گرفت.

    پخت و توزیع بالغ بر ۱۶۰۰ پرس غذای نذری بین نیازمندان شهرستان خور و بیابانک
  • به گزارش روابط‌عمومی بنیاد آلاء و به نقل از روابط عمومی مرکز طرح های نیکوکاری؛ در راستای فعالیت‌های «شبکه مردمی سفره پدری» ذیل مرکز طرح‌های نیکوکاری آلاء، و باهدف گستراندن سفره اطعام نیازمندان با هم‌افزایی گروه‌های نیکوکار و شادکردن دل خانواده‌های نیازمند ۱۶۰۰ پرس غذای نذری پخت و توزیع شد.

    در این اقدام خداپسندانه، شامل اطعام غذا بین نیازمندان شهرستان‌های خور و بیابانک در شهرهای فرخی و جندق، پنج‌شنبه مورخ ۱۱ آبان‌ماه 1402 گروهای مردمی و خیرین نیک‌اندیش در کنار مرکز طرح‌های نیکوکار آلاء مشارکت داشتند .

    «شبکه مردمی سفره پدری» از سال ۹۹ تا به امروز به‌منظور ارتقای پایداری و اثربخشی منابع خیرین و شفافیت و عدالت توزیعی در شبکه و نیز تسهیل فرایندهای تهیه و توزیع غذا، فعالیت کرده است.

    شناسایی گروه‌های نیکوکار و ظرفیت مردمی اطعام در مناطق محروم، انسجام و یکپارچگی خدمات گروه‌ها برای عمل در قالب شبکه اطعام، ایجاد زیرساخت نرم‌افزاری جهت افزایش سطح اعتماد مبتنی بر حفظ کرامت انسانی و زمینه‌سازی برای اطعام حکیمانه و بازطراحی الگوی اطعام نیازمندان در مقیاس ملی از جمله اهداف ترسیم شده توسط مرکز طرح‌های نیکوکاری آلاء است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *